Södertälje IF bildades 1907 och är en förening för friidrott, skidåkning och orientering

Fin säsongsavslutning i Eskilstuna!

Inomhussäsongen avslutades med en tävling i Munktellarenan kallad Eskilstuna Logistiks ungdomsspel. Det regnade in personbästan och det blir spännande att se hur det ser ut när vi går ut och gör första tävlingen utomhus lite längre fram.

Leo Carlsson, vår nya sprinter gick under åtta sekunder på 60 meter för första gången med 7.92 och hann också hoppa lite höjd – 1.49. Det blev seger på 60 meter och silver i höjden. Tea Noreland har gjort fyra tävlingar som stannat på 1.48 men vi har sett att det har funnits en betydligt högre kapacitet i benen och äntligen lossnade det och tog henne upp till 1.57 något som tar upp henne till en delad förstaplats i föreningsstatistiken. Tea hann också vinna längdhoppet på nya perset 4.84 och hade Ebba persson med sig på prispallen vars 4.67 räckte till en tredjeplats. Julia Porath var endast en centimeter från hennes första 4-metershopp men det lär komma senare. Elsa Sundqvist hoppade 4.45, Elsa var bronstjej på 60 meter med 8.65.

I trettonårsklassen tog Oskar Liwell fyra medaljer, två i höjd (1.33) och trea i 60m (9.62), 60mh (12.00) och längd (4.17). Otman Hammoudi slog nytt pers i häcken med 13.28 och det blev 1.10 i höjd.

Nu byter vi fokus mot utomhussäsongen, flera har redan gått in i en lite tuffare träningsperiod, vi stänger därmed också vår inomhusstatistik för året och öppnar upp för ny statistik utomhus.

Resultat från tävlingen

Föreningsstatistik

Dela:

Andra nyheter

Innestatistiken uppe

Ja, det tog tid, men vi släpper åtminstone inomhusstatistiken före första arenatävling utomhus! Du finner statistiken här.