Södertälje IF bildades 1907 och är en förening för friidrott, skidåkning och orientering

Klubbrekord och nostalgi

Hemsidan växer lite vartefter tiden går. De senaste tillskotten är bland annat Södertälje IF:s 100-årsskrift och Orienteringens skrift om 80 år med orientering 1919-1998 – båda dessa finns på vår historiksida (som lär fortsätta att växa).

Klubbrekord har lagts till under friidrotten – än så länge finns där bara seniorrekord och då i synnerhet utomhusresultat, finner ni felaktigheter så rapportera in dessa till friidrott@sodertaljeif.se – ett klubbrekord slogs under 2021 och det är i kvinnlig stav där Ebba Perssons 2.63 numera är högsta notering och vi hoppas att under 2022 får höja det ytterligare en bit!

Dela:

Andra nyheter

Innestatistiken uppe

Ja, det tog tid, men vi släpper åtminstone inomhusstatistiken före första arenatävling utomhus! Du finner statistiken här.