Välkommen till årsmöte i föreningen!

Södertälje IF bjuder in till extra årsmöte i 14/9 kl 18:30 i loungen i Södertäljehallen. Du som medlem är välkommen att delta och är du medlem och 14 år eller äldre har du också rösträtt på årsmötet.

Södertälje IF hade ett ordinarie årsmöte under våren, men lyckades då inte med att fylla alla styrelseposter så det står högt på agendan dessutom vill man ta upp frågan om stadgeändringar eftersom Gamla SIF:are lägger ner sin verksamhet i dagens form.

Dagordning

Föreningens stadgar

För kännedom. Eftersom det var inloggningsproblem under måndagen lades kallelsen ut på alla sektioners undersidor vilket gör att kallelsen varit synlig både på sektionernas hemsidor och föreningen sedan 31/8.

Sommaraktiviteter med friidrott

Södertälje arrangerar i år två olika aktiviteter för friidrott – det handlar om Track and Field Summer Camp och Multisportis. Track and Field Summer Camp är en traditionell sommarskola i

Tack!

Hej! Nu har det gått några veckor sedan vi genomförde Svealandsmästerskapen och efter våra utvärderingar och inspel som kommit både inifrån och utifrån så kan vi konstatera att det blev

Fin säsongsavslutning i Eskilstuna!

Inomhussäsongen avslutades med en tävling i Munktellarenan kallad Eskilstuna Logistiks ungdomsspel. Det regnade in personbästan och det blir spännande att se hur det ser ut när vi går ut och