Södertälje IF bildades 1907 och är en förening för friidrott, skidåkning och orientering

PM – Istället för Södertäljehallsspelen

Välkomna till Istället för Södertäljehallsspelen! Vi hoppas att det ska blir bra tävlingar, vi kommer att genomföra det under enkla former utan speaker, med sprint på rakan utanför rundbanan och under tiden som annan träningsverksamhet pågår (gymnastik och simhoppsträning).

Vi kommer samtidigt att testa teknik och utrustning inför Svealandsmästerskapen och hoppas att ni har förståelse för att saker kan fungera lite knackigt under eftermiddagen. Vi hoppas dock på trevliga tävlingar och ber alla som finns på plats att vara med och hugga i för att vi ska kunna genomföra tävlingen som är sanktionerad på distriktsnivå.  

Plats: Södertäljehallen – Rektorsvägen 2, 15240 Södertälje. Gå in genom Täljehallens entré, ta höger och nerför trappen så har ni kommit rätt.

Underlag: Mondo – det medför samtidigt att endast så kalla pyramidspik tillåts.

Resultat: Resultat uppdateras på Webathletics.se – länk från den här sidan. Vi har ambitionen att ha liveresultat på sidan under tävlingen.

Avprickning: Vi ber er att pricka av er i löpgrenarna. Listor kommer att finnas strax innanför entrén till Södertäljehallen.

Nummerlappar: Vi använder inga nummerlappar under tävlingen.

Upprop: Upprop sker på plats vid grenen. I Stavhopp finns möjlighet till inhopp i god tid före grenstart, i längd/tresteg sker upprop ca 15 minuter före start och i löpning ca 10 minuter före start.

Extralopp 60 meter: De som önskar kan delta i extralopp – anmälan sker till eltiden efter genomfört första lopp. Extralopp är inlagt i tidsprogrammet.

Antal försök i längd/tresteg: Klasserna 15-Senior har sex försök, zonhopparna 11-13 har fyra försök var.

Stavhopp: Ställningen har 160 cm som lägsta höjd, men vi hoppas att ha förlängare på plats till tävlingen, i så fall kan vi erbjuda en lägre ingångshöjd.

Servering: Vi kommer att erbjuda enklare fika till de som hugger i som funktionärer, vi vet i dagsläget inte om Täljehallens kiosk är öppen, men annars är det där som ni har möjlighet att fika.

Frågor?

Frågor skickas till friidrott@sodertaljeif.se