Tävlingsstart och utbildning

Helgen bjöd på både utbildning av stora mått i Karlstad och ”riktig” tävlingsstart i Örebro. Helgen kan anses vara lyckad på många sätt helt enkelt.

Under lördagens tävlingar Triumfglass-spelen i Örebro tävlades det i vertikala hopp. Först ut var Julia Porath och Ebba Persson i stavhoppet. Ebba vann F17 efter att ha klarat 2.73 som är det högsta hon hoppat under inomhussäsong (hon gjorde ju 2.75 vid USM i somras, som flyttades in p g a regn). Julia krossade inomhusperset med 2.63 som räckte till en fjärdeplats i F15. Sen var det dags för Tea Noreland i höjdhoppet där Tea putsade inomhusperset upp till 1.58. En klar styrka att tjejerna så här tidigt är uppe på pershöjder!

I Karlstad genomförde Södra Svealand Friidrottsförbund sin storsatsning ”Utbildningshelg” i Karlstad i den nya fina hallen där. Jonas Engman gick spåret ”Friidrottaren i fokus”, Mikael Sjögren gick ”Tävling i fokus” och Ingeborg Carlquist och Andreas Thornell gick ”Friidrott för barn i fokus”. Det blev en spännande helg med många nya kontakter från hela distriktet. Det blev gemensam middag och en gemensam avslutningsföreläsning om antidoping.

Södertälje IF kallar till årsmöte

Södertälje IF kallar härmed till årsmöte den 16/3 kl 19:00 i Södertäljehallens lounge. Alla medlemmar bjuda på fika och sedvanliga mötesärenden. Vi har skapat en