Välkommen till årsmöte i föreningen!

02 SEP 2020 16:17
Södertälje IF bjuder in till extra årsmöte i 14/9 kl 18:30 i loungen i Södertäljehallen. Du som medlem är välkommen att delta och är du medlem och 14 år eller äldre har du också rösträtt på årsmötet.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2020 16:17

Södertälje IF hade ett ordinarie årsmöte under våren, men lyckades då inte med att fylla alla styrelseposter så det står högt på agendan dessutom vill man ta upp frågan om stadgeändringar eftersom Gamla SIF:are lägger ner sin verksamhet i dagens form.

Dagordning

Föreningens stadgar

För kännedom. Eftersom det var inloggningsproblem under måndagen lades kallelsen ut på alla sektioners undersidor vilket gör att kallelsen varit synlig både på sektionernas hemsidor och föreningen sedan 31/8.

Skribent: Andreas Thornell

Ange alt-text här.

find-us-on-facebook

Vill du bli medlem?
Kontakta oss på This is a mailto link

SIFs Klädshop
(välj Södertälje IF, knappa in "kringla")

Börja med friidrott?
Har du varit på invigningen av Södertäljehallen och vill pröva på friidrott? Fyll i följande formulär!

Postadress:
Södertälje IF