Hemsidan växer lite vartefter tiden går. De senaste tillskotten är bland annat Södertälje IF:s 100-årsskrift och Orienteringens skrift om 80 år med orientering 1919-1998 – båda dessa finns på vår historiksida (som lär fortsätta att växa).

Klubbrekord har lagts till under friidrotten – än så länge finns där bara seniorrekord och då i synnerhet utomhusresultat, finner ni felaktigheter så rapportera in dessa till friidrott@sodertaljeif.se – ett klubbrekord slogs under 2021 och det är i kvinnlig stav där Ebba Perssons 2.63 numera är högsta notering och vi hoppas att under 2022 får höja det ytterligare en bit!

Under trettondagen genomfördes traditionsenligt Ärla-Spelen, den här gången ”Ärla-spelen till Rolfs minne” i Munktellarenan i Eskilstuna. Södertälje IF hade tre deltagare med, det var Anna Möller, som gjorde tävlingsdebut (har

Medaljer och personbästa under Luciaspelen

IFK Lidingö bjöd på ännu en upplaga av de traditionella Luciaspelen i Sätra Friidrottshall under helgen. Södertälje IF hade tre deltagare med i tävlingen som är lite av en säsongsuppstart.