Nyheter från DF

Nu är det god tid att söka LOK-stöd för vårens aktiviteter (aktiviteter bedrivna 1 januari - 30 juni 2019). Ansökan ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 augusti klockan 23:59.

Här om veckan genomförde våra kollegor i Nyköping årets Teencamp. En vecka fylld med prova-på idrotter för ungdomar i staden. Vi passade på att ställa några frågor till vår kollega Sevinc Qurbanova som varit projektledare för idrottscampen.

Tillgång till anläggningar och idrottsmiljöer är en avgörande faktor för att kunna bedriva idrottslig verksamhet. Ett av Idrottslyftets prioriterade områden är att öka tillgängligheten till anläggningar och idrottsmiljöer.

Under några veckor i sommar kommer vi att ha semesterstängt på våra lokalkontor. Vi hoppas såklart att alla ni där ute i föreningarna också får lite semester och kan njuta i värmen innan höstens alla aktiviteter och utbildningar drar igång igen.

Den 1 juli träder nya tobaksregler in som innebär att du inte längre får röka på vissa allmänna platser utomhus.

Att tillsammans skapa en idrottsmiljö där alla kan vara sig själva och utvecklas är viktigt. Därför har vi samlat några bra tips. Självklarheter för de flesta men alltid bra med en påminnelse att ha med sig in i helgens träningar eller matcher.

De tre små grisarna

(2019-05-09 17:02)

Brev från en ung ledare

(2019-05-01 00:00)

Gå med idrotten i Pride

(2019-04-29 14:08)
Att alla ska vara välkomna inom idrotten – det är en självklarhet för oss på Sörmlandsidrotten.

"Ren jävla galenskap"

(2019-04-16 17:47)

Ur en förälders dagbok

(2019-04-16 17:40)

Extra Årsstämma 2019

(2019-04-14 15:15)
Riksidrottsstyrelsen och förbundsstyrelsen beslutade i december 2017 att distriktsidrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas distriktsförbund ska sammanläggas till en juridisk person från och med den 1 januari 2020.

Vi passade på att ställa några frågor till Kristina Ljungsros när hon kom förbi oss i Katrineholm här om veckan och föreläste om att skapa engagemang.

Ange alt-text här.

find-us-on-facebook

SIFs Klädshop
(välj Södertälje IF, knappa in "kringla")