Telge Stadslopp

18 JUN 2017 23:04
Vi söker nu funktionärshjälp till Telge Stadslopp och vi ber er också att göra reklam för loppen genom att skriva ut affischer och sätta upp på era arbetsplatser och andra ställen som kan vara lämpliga.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2017 23:34

Föreningens arrangemang Telge Stadslopp blir lite annorlunda i år jämfört med tidigare år:
- torsdag 24 augusti: Telge Stadslopp 5 km med start kl 18.30
- söndag 27 augusti: Knattar, P/F 9,11,13. 1 eller 2 varv runt maren, starttider kl 11-12.

Vi räknar att du som medlem ställer upp och hjälper till vid detta arrangemang. Anmäl dig som funktionär till Kicki Swärd, alt Daniel Tjernberg (OL, enligt mailutskick). Då loppen går dels en torsdagkväll, dels en söndag under Södertäljefestivalen räknar vi med att behöva fler funktionärer längs banan än tidigare. Alltså extra viktigt att ni ställer upp!

Gör reklam för Telge Stadslopp, skriv ut affischer och sätt upp:

Affisch (lågupplöst) 580 kByte

Affisch (högupplöst) 6.4 MByte

Skribent: Daniel Tjernberg

Ange alt-text här.

find-us-on-facebook

Vill du bli medlem?
Kontakta oss på This is a mailto link

SIFs Klädshop
(välj Södertälje IF, knappa in "kringla")

Postadress:
Södertälje IF